رفتن به محتوای اصلی
x

اخبار

ارائه نتایج 4 طرح پژوهشی در نشست خبری ترجمان دانش 13 اسفندماه

نشست خبری ترجمان دانش با ارائه 4 طرح تحقیقاتی با عناوین " طراحی و اجرای نظام ملی ثبت اطلاعات بیماران ترومایی در شهر اصفهان"، "تعیین ارتباط بین سطح ویتامین D سرم و زمانبندی یائسگی و طول دوره باروری"، " بررسی علل تردید در واکسیناسیون کودکان و برخی عوامل مرتبط با آن در خانواده های تحت پوشش مراکز خدمات جامع سلامت شهر اصفهان" و " طراحی و اجرا و ارزشیابی برنامه ارتقاء سالمندی فعال" در سالن اجتماعات معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور اصحاب رسانه و کارشناسان حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار گردید. 

طبق نتایج حاصل از پژوهش یکی از محققین حاضر در این نشست، ایران در آستانه سونامی سالمندی قرار دارد و بایستی برنامه ارتقاء سالمندی فعالی در نظر گرفته شود. در تحقیق دیگر که نقش کمبود ویتامین D در افراد را عامل یائسگی زودهنگام مورد مطالعه قرار داده بود اینگونه بیان شد که اندازه گیری و کنترل دقیق ویتامین دی در بدن زنان میتواند از بروز یائسگی زودهنگام جلوگیری نماید.مطالعه دیگر در زمینه ثبت اطلاعات بیماران ناشی از حوادث و سوانح بود که نتایج جالب توجه آن بطور مفصل مورد گفتگو قرار گرفت. همچنین در پژوهشی که پیرامون علل تردید بعضی خانواده ها در انجام واکسیناسیون فرزندانشان صورت گرفته بود نقش رسانه ها را در تشویق خانواده ها به انجام واکسیناسیون موثر خواند .

درصورت تمایل به مشاهده اخبار منتشر شده در رسانه ها، لینک های زیر را دنبال فرمایید.

لینک خبر بر روی سایت معاونت تحقیقات و فناوری (لینک1)

لینک خبر بر روی سایت خبرگزاری احوال نیوز (لینک1)(لینک2)(لینک3)

برگزاری نشست خبری ترجمان دانش با محوریت نتایج بدست آمده از تحقیقات انجام یافته در خصوص آموزش درعلوم پزشکی

در ادامه برگزاری نشست های خبری ترجمان دانش که تا کنون با حضور اصحاب رسانه صورت می گرفته ، قرار است از این پس با رویکردی تازه اقدام به تشکیل جلسات ترجمان دانش به منظور تبادل نتایج پژوهشها و کاربردی کردن این نتایج انجام پذیرد . به همین منظور اولین جلسه از این فرایند ، در آخرین روز از بهمن ماه سال 1402 با محوریت نتایج بدست امده از تحقیقات انجام یافته در خصوص آموزش در علوم پزشکی با حضور مجریان سه طرح خاتمه یافته، و با دعوت از مدیران و کارشناسان حوزه معاونت آموزشی دانشگاه و اصحاب رسانه در معاونت تحقیقات و فناوری برگزار گردید . در این نشست در ابتدا خانم دکتر آویژگان به عنوان اولین مجری و همچنین نماینده مرکز مطالعات و آموزش در علوم پزشکی E.D.C ، نتایج طرح خود را با عنوان" توصیف فرصت‌های طلایی آموزش مجازی در دوران پاندمی کووید 19 ازنظر دانشجویان پزشکی عمومی" را ارایه نموده و به تشریح نتایج طرح که پس از انجام مصاحبه بدست آمده بود، پرداختند. پس از ایشان خانم دکتر امید نتایج مطالعه خود را با موضوع"بررسی ارتباط بین دانش علوم پایه دانشجویان پزشکی با نمره آزمون استدلال بالینی آن ها"مطرح نمودند که این مطالعه وجود ارتباط معنی دار بین نمرات دوران علوم پایه و آزمون استدلال بالینی را مورد تایید قرار داد. در ادامه آقای دکتر خزایی به تشریح طرح خود با عنوان" بررسی نقش کلاس‌های معکوس مبتنی بر واقعیت افزوده در آموزش انگلیسی عمومی و تخصصی پزشکی در بین دانشجویان خاورمیانه‌ای" پرداخته و نتایج حاصل را برای شرکت کنندگان مطرح نمودند که از دستاوردهای این طرح استفاده از فضای بازی برای آموزش ویژه رشته های مختلف می باشد و این روش در حال حاضر برای دانشجویان رشته هوشبری طراحی و در حال اجراست و برای رشته های دیگر نیز در حال تهیه و آماده سازی است. در پایان مجریان حاضر در جلسه به سوالات خبرنگاران و کارشناسان پاسخ و توضیحات لازم را ارایه دادند.

درصورت تمایل به مشاهده اخبار منتشر شده در رسانه ها، لینک های زیر را دنبال فرمایید.

لینک خبر بر روی سایت معاونت تحقیقات و فناوری (لینک1)

لینک خبر بر روی سایت خبرگزاری احوال نیوز (لینک1)(لینک2)

لینک خبر بر روی سایت خبرگزاری علم و فناوری (لینک1)

 

 

 

برگزاری نشست علمی-خبری ترجمان دانش (کووید 19 علایم و نشانه ها)

از آنجا که واحد ترجمان دانش، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان جهت بهره برداری هرچه بهتر از پژوهشهای پایان یافته و دانش حاصل از پژوهشها و با هدف هم افزایی و اطلاع رسانی ، سعی دارد از روشهای مختلف اطلاع رسانی از جمله برگزاری نشستهای خبری بهره گیرد، در سال جاری توانسته با برگزاری 13 نشست خبری تعداد 28 طرح پژوهشی خاتمه یافته در سال جاری را ساده سازی نموده و انتشار دهد. لکن بررسی طرحها نشان داده که موضوعات مشترک  منجر به انجام یکسری طرحهای تحقیقاتی  شده است و علیرغم نتایج خوب حاصل شده ، متاسفانه سایر مجریان از این نتایج بی اطلاع بوده اند. همین موضوع سبب شد تا برنامه ریزی برای برگزاری نوعی نشست تخصصی علمی _ خبری انجام و اجرا گردد تا حلقه اتصالی بین مجریان ایجاد نماید .

و لذا در اولین گام ، نشستی با حضور تعداد 6 نفر از مجریان طرح های خاتمه یافته در 6 ماه اول سال 1402 که موضوع محوری پژوهش ایشان یکسان بوده ، برنامه ریزی و به اجرا در آمد.

 ادامه خبر...

درصورت تمایل به مشاهده اخبار منتشر شده در رسانه ها، لینک های زیر را دنبال فرمایید.

لینک خبر بر روی سایت معاونت تحقیقات و فناوری (لینک1)

لینک خبر بر روی سایت خبرگزاری احوال نیوز (لینک1)(لینک2)

لینک خبر بر روی سایت خبرگزاری علم و فناوری (لینک1)(لینک2)(لینک3)(لینک)

لینک خبر بر روی سایت خبرگزاری جام جم آنلاین (لینک1)

لینک خبر بر روی سایت خبرگزاری فارس (لینک)

 

 

نشست خبری ترجمان دانش در دانشکده پرستاری برگزار شد.

به مناسبت آذر ماه پژوهش نشست خبری ترجمان دانش، روز دو شنبه مورخ 27 آذر ماه 1402 با حضور اصحاب رسانه ، مجریان  دو طرح تحقیقاتی، معاون پژوهشی، کارشناسان پژوهشی و روابط عمومی دانشکده و در محل سالن اجتماعات این مجموعه برگزار گردید.

در ابتدای این نشست خانم دکتر تهمینه دادخواه تهرانی، عضو هیئت علمی گروه مامایی و بهداشت باروری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، با طرح پژوهشی تحت عنوان «بررسی تاثیر احساس‌نگاری برافسردگی، اضطراب، استرس و کیفیت خواب زنان نابارور مراجعه کننده به کلینیک‌های ناباروری اصفهان» با بیان اینکه شیوع ناباروری در زو‌ج‌های ایرانی در تحقیقی که در سال ۱۳۹۸ انجام شده برابر20 و سه دهم درصد بوده است و بعبارتی از هر پنج زوج ایرانی یک زوج با مشکل ناباروری دست و پنجه نرم می‌کند، مطرح کردند که ناباروری یکی از معضلات بزرگ انسان در طول تاریخ بوده و در واقع مطالعات زیادی نشان داده که اگر رخدادهای پر‌استرس زندگی انسان‌ها را مقایسه کنیم؛ بعد از مرگ فرزند، مرگ پدر و مادر، مرگ همسر و خیانت همسر چهارمین رتبه اختصاص پیدا می‌کند به ناباروری یعنی استرس آن در رتبه چهارم است. نتایج این طرح با یک جامعه آماری ۱۰۲ نفر نشان داد «احساس‌نگاری» در درمان جنبه‌های هیجانی زوج‌های نابارور اصفهان موثر واقع شد واین درمان به افزایش موالید کمک می‌کند.

در ادامه خانم دکتر سهیلا بختیاری عضو هیات علمی گروه اتاق عمل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان براساس طرح پژوهشی تحت عنوان «بررسی تاثیر بابونه بر تهوع، استفراغ و نفخ شکمی بعد از جراحی کیسه صفرا  (جراحی کله سیستکتومی خارج کردن) به روش لاپاراسکوپی در بیماران ارجاع شده به اتاق عمل بیمارستان‌های منتخب وابسته به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان» بیان کرد که این طرح یک کار آزمایی بالینی سه سو کور با دو گروه مداخله و کنترل از۶۴ بیمار ۱۸ تا ۶۵ ساله که۳۲ نفر در گروه مداخله (‌قطره بابونه‌) و ۳۲ نفر در گروه کنترل (‌‌آب مقطر) مورد بررسی قرار گرفتند.

 ادامه خبر...

درصورت تمایل به مشاهده اخبار منتشر شده در رسانه ها، لینک های زیر را دنبال فرمایید.

لینک خبر بر روی سایت معاونت تحقیقات و فناوری (لینک1)

لینک خبر بر روی سایت خبرگزاری احوال نیوز (لینک1)(لینک2)(لینک3)

لینک خبر بر روی سایت خبرگزاری علم و فناوری (لینک1)

لینک خبر بر روی سایت خبرگزاری جام جم آنلاین (لینک1)

لینک خبر بر روی سایت خبرگزاری فارس (لینک)

 

 

نشست خبری ترجمان دانش در دانشکده بهداشت برگزار شد.

به مناسبت آذر ماه پژوهش نشست خبری ترجمان دانش در تالار کوثر دانشکده بهداشت، روز سه شنبه مورخ21 آذر ماه 1402 با حضور اصحاب رسانه ، مجریان  دو طرح تحقیقاتی، ریاست دانشکده ، معاون پژوهشی، کارشناسان پژوهشی و روابط عمومی دانشکده و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در محل سالن اجتماعات این مجموعه برگزار گردید.

در این نشست دکترحبیب الله دهقان عضو هیئت علمی گروه مهندسی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار، مجری طرح پژوهشی «طراحی و ساخت پوشش‌های خنک‌کننده موضعی و بررسی عملکردهای ادراکی و فیزیولوژیکی آنها در اتاقک شرایط جوی» به ارایه دستاوردهای پژوهشی پرداخته و بیان داشتند که این طرح به منظور پوشش بیشتر بدن بعد از ساخت جلیغه‌های خنک‌کننده که کمتر از نیمی از سطح بدن را پوشش می‌داد؛ انجام شد. ایشان  گفت: دستاورد این طرح خنک‌کننده‌های تبخیری موضعی «کلاه؛ گردن‌بند؛ مچ‌بند دست و مچ بندپا» است که هیچ تداخلی با وظایف کاری افراد ندارد و در موقع استرس‌گرمایی 2 تا 3 درجه سانتیگراد دمای بدن را کاهش می‌دهد؛ بویژه با توان بالای36 وات در رطوبت30درصد یک وسیله حفاظت فردی مناسب محیط‌های گرم و خشک است.

دکتردهقان اظهار کرد: این طرح  یکی از طرح‌های کاربردی است که توانسته مشکل استرس گرمایی و ناراحتی گرمایی در محیط کار را حل کند. ادامه خبر...

درصورت تمایل به مشاهده اخبار منتشر شده در رسانه ها، لینک های زیر را دنبال فرمایید.

لینک خبر بر روی سایت معاونت تحقیقات و فناوری (لینک1)

لینک خبر بر روی سایت خبرگزاری احوال نیوز (لینک1)(لینک2)

لینک خبر بر روی سایت خبرگزاری علم و فناوری (لینک1)(لینک2)

لینک خبر بر روی سایت خبرگزاری فارس (لینک)

 

 

نشست خبری ترجمان دانش در دانشکده تغذیه

در نشست خبری ترجمان دانش روز سه شنبه مورخ 21 آذرماه 1402 طرح " بررسی اثر مکملیاری با کورکومین-پیپرین در بیماران مبتلا به ویروس کرونا بستری در بخش مراقبت های ویژه (ICU): یک مطالعه کارآزمایی بالینی دو سو کور"مطرح شد

روز سه شنبه مورخ ۲۱آذرماه ۱۴۰۲ نشست خبری ترجمان دانش در خصوص طرح تحقیقاتی آقای دکتر غلامرضا عسکری با عنوان " بررسی اثر مکمل یاری با کورکومین-پیپرین در بیماران مبتلا به ویروس کرونا بستری در بخش مراقبت های ویژه (ICU): یک مطالعه کارآزمایی بالینی دوسو کور" و  با حضور آقای دکتر احمدی فر‌ سرپرست واحد ترجمان دانش، اصحاب رسانه و دانشجویان در سالن دکتر امامی دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار گردید.

در این نشست مجری طرح بیان کردند که:

ریشه بسیاری از بیماری های مزمن غیرواگیر در سطح جامعه از قبیل دیابت، فشارخون، سندروم متابولیک، کبد چرب و بیماری های قلبی- عروقی ریشه در التهاب و کاهش توان عملکردی سیستم ایمنی بدن دارد. به علاوه، این فرآیند التهابی در بیماران بیمارستانی و مراقبت های ویژه نیز با افزایش مدت زمان بستری و هم چنین تاخیر در بهبودی همراه است.

یکی از مواردی که می تواند موجب کاهش التهاب و بهبود اختلالات التهابی در بیماران گردد گیاهان داروئی است که از جمله این مواد گیاهی می توان به کورکومین به عنوان ماده موثره زردچوبه اشاره کرد. کورکومین دارای فعالیت های آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، تعدیل کننده سیستم ایمنی، اثرات مطلوب روی مقاومت به انسولین، فشار خون، چربی خون، آنزیم های کبدی و بسیاری دیگر از شاخص های مرتبط با سلامتی انسان می باشد و می تواند یک ماده طبیعی بالقوه برای پیشگیری و یا درمان برخی از بیماری ها باشد. ماده موثره طبیعی دیگر پیپرین است که در فلفل یافت می شود. این ترکیب علاوه بر داشتن خواص ضدالتهابی، هنگامی که همراه با کورکومین مصرف می شود می تواند زیست دسترسی و جذب کورکومین را افزایش دهد و باعث افزایش اثرات آن شود.

خوشبختانه زردچوبه و فلفل به عنوان ادویه های محبوب و رایج در فرآیند طبخ غذاهای ایرانی استفاده می شود و مصرف روزانه این ها در حد متعادل می تواند علاوه بر بهبود طعم و رنگ غذا، اثرات سودمند سلامت بخش نیز بر اعضای خانواده داشته باشد. باتوجه به مطالعات جدید از اهمیت و خواص این ترکیبات طبیعی، امروزه این ترکیبات به صورت مکمل غذایی نیز در دسترس می باشند ولی باید به این نکته توجه شود که استفاده از کورکومین و پیپرین به فرم دارویی و مکمل به صورت خودسرانه مجاز نبوده و باید زیر نظر متخصصین تغذیه و پزشکان مصرف شود.

در پایان نیز ایشان به سوالات شرکت کنندگان و اصحاب رسانه پاسخ دادند.

درصورت تمایل به مشاهده اخبار منتشر شده در رسانه ها، لینک های زیر را دنبال فرمایید.

لینک خبر بر روی سایت معاونت تحقیقات و فناوری (لینک1)

لینک خبر بر روی سایت خبرگزاری احوال نیوز (لینک)

دومین نشست خبری ترجمان دانش در دانشکده داروسازی

 روز دوشنبه مورخ 20 آذر ماه 1402، به مناسبت آذر ماه پژوهش دومین نشست خبری ترجمان دانش در دانشکده داروسازی با حضور چند نفر از خبرنگاران و اصحاب رسانه، نماینده معاونت محترم معاونت پژوهشی، معاون و کارشناسان پژوهشی و روابط عمومی دانشکده و مجریان چهار طرح تحقیقاتی دانشکده در محل سالن دکتر یقینی دانشکده برگزار گردید.

در این جلسه طرح های ذیل ارائه و به سوالات خبرنگاران وحضار پاسخ داه شد:

1 خانم دکتر لیلا صفائیان عضو هیئت علمی گروه فارماکولوژی و سم شناسی در خصوص طرح خود با عنوان " ارزیابی اثرات پایین آورنده چربی های خون عصاره گياه تره قفقازی در مدل حیوانی"توضیحات مختصری ارائه نمودند در این طرح دوزهای مختلف عصاره گياه تره قفقازی که گیاهی بومی استان های غربی ایران و از تیره نرگسیان می باشد در یک مدل حیوانی در موش های صحرایی مبتلا به ازدیاد سطح چربی های خون مورد ارزیابی قرار گرفت و تجویز عصاره توانست سطح تری گلیسیرید و کلسترول را کاهش داده و نیز سبب بهبود کبد چرب و کاهش سطح آنزیمهای کبدی شد.

 2خانم ها دکترسمیه تیموری عضو هیئت علمی گروه فارماسیوتیکس درخصوص طرح خود با عنوان "تهیه و ارزیابی ویفر مخاط چسب حاوی دیسپرسیون جامد سرتاکونازول جهت درمان کاندیدیازیس دهانی" به اختصار توضیح دادند. نتیجه این تحقیق نشانگر این بود که با توجه به ماندگاری بیشتر این دارو در دهان اثربخشی آن در درمان بیماری بیشتر از سایر داروهای موجود نظیر نیستاتین می باشد

3 دکتر شیرین سادات بدری عضو هیئت علمی گروه داروسازی بالینی و خدمات دارویی در خصوص طرح های تحقیقاتی خود با عنوان های "ارزیابی تاثیر مکمل امگا-3 بر سطح هوموسیستئین سرم در بیماران تحت دیالیز صفاقی" و "بررسی تاثیر تجویز سلنیوم بر پروفایل چربی ،شاخص های کم خونی و التهاب در بیماران تحت دیالیز خونی و دیالیز صفاقی" به اختصار توضیحاتی ارائه و نتیجه تحقیق در طرح اول حاکی از این بود که مکمل امگا-3 تاثیر معنی داری بر سطح هوموسیستئین سرم بیماران تحت مطالعه نداشته و بنظر می رسد مطالعات بیشتر و در مقیاس بزرگتری در این خصوص لازم می باشد. نتیجه تحقیق در طرح دوم نشانگراین بود که مصرف مکمل سلنیوم در بیماران تحت مطالعه توانست برخی عوامل خطر مرگ ومیر آنها را کاهش داده و هموگلوبین را بدون عوارض جانبی عوامل اریتروپوئیتیک افزایش دهد. نقش مفید مکمل سلنیوم در کاهش اسید اوریک نیز در این مطالعه نشان داده شد

درصورت تمایل به مشاهده اخبار منتشر شده در رسانه ها، لینک های زیر را دنبال فرمایید.

لینک خبر بر روی سایت معاونت تحقیقات و فناوری (لینک1)

لینک خبر بر روی سایت خبرگزاری احوال نیوز (لینک1)(لینک 2) (لینک3)

لینک خبر بر روی سایت خبرگزاری  علم و فناوری (لینک1)(لینک2)

 

 در سلسله نشست های ترجمان دانش، دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی دومین نشست ترجمان دانش خود را برگزار نمود

به مناسبت آذر ماه پژوهش نشست خبری ترجمان دانش دومین نشست دانشکده مدیریت در روز دوشنبه مورخ 13 آذر ماه 1402 با حضور اصحاب رسانه ، مجریان دو طرح تحقیقاتی، معاون و کارشناسان پژوهشی و روابط عمومی دانشکده و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در محل سالن پژوهش این مجموعه برگزار گردید.

نشست خبری با عنوان " سازماندهی ارتباطات و تبادل اطلاعات بین بخشی سازمانهای پاسخگو به بلایا " با حضور جمعی از خبرنگاران، اساتید و دانشجویان و با ارائه خانم دکتر ناهید توکلی، هیات علمی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی برگزارشد. در این نشست ایشان بیان کردند:  در کل دنیا حوادث و بلایای ثبت شده و خسارات اقتصادی در ۲۰ سال گذشته تقریباً دوبرابر شده است ، اظهار داشت : در قاره آسیا تقریبا در سال های ۱۹۰۰ تا ۲۰۲۱ بطور متوسط در هر سال ۹۰ حادثه اتفاق افتاده است.

برای تصمیم گیری در حوزه بلایا و فوریت‌ها قطعا اطلاعات ، ارزشمند ترین دارایی محسوب می‌شوند. برای هماهنگی و بسیج منابع در سطح ملی ما نیاز به اطلاعات داریم . وی در همین خصوص افزود : عمده وظایفی که مدیریت اطلاعات و ارتباطات دارد ، جمع آوری ، سازمان دهی ، تهیه ، ارسال و حفظ گزارش های موقعیتی است.دکتر توکلی خاطرنشان کرد : منظور ما از سازمان های پاسخگو به بلایا ، در واقع سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر و سازمان اورژانس کشور است . ایشان خاطر نشان کرد نتایج این پژوهش نشان داد متاسفانه تا کنون هیچ گونه نرم افزار و سخت افزاری جهت اطلاع رسانی وارتباطات سریع در دستگاه های امدادی و امدادرسان ، طراحی و ساخت واجرا نشده است.

پس از ایشان خانم دکتر فاطمه واثقی در این نشست به ارائه طرح پژوهشی تحت عنوان «ارائه مدل مفهومی شایستگی‌های همکاری بین حرفه‌ای در بیمارستان‌های نظام سلامت» پرداخت و گفت:  شش شایستگی مهم برای مدل مفهومی شایستگی‌های همکاری بین حرفه‌ای در بیمارستان‌های نظام سلامت شناسایی و استخراج شد.

وی بیان داشت: در شایستگی‌های روابط سازمانی شش تا شایستگی به دست آمد  که شامل : از این که افراد آمادگی و شرایط کار تیمی را داشته باشند؛ حاضر به ارتباطات باشند؛ رهبری را در مورد خودشان و دیگران بدانند؛ وظایف افراد باید شفاف باشد؛ یعنی من وظیفه و تخصص خودم را می‌دانم تا کجا هست و کجا بروم سراغ دیگران که مسئولیت و تخصص دارند و می‌توانند کمک کننده باشند؛ و این که طبیعی است که در کار جمعی تعارضات وجود داشته باشند؛ افراد بتوانند این تعارضات را مدیریت کنند در سطح فردی و بین‌فردی و انگیزش لازم برای یک همکاری بین‌حرفه‌ای؛ این مدل خروجی نهایی‌اش ارتقا کیفیت برای بیمار و سازمان هست.

در پایان جلسه نیز حضار و اصحاب رسانه سوالات خود را از مجریان مطرح نمودند و مجریان  به سوالات پاسخ داده شد .

نشست خبری ترجمان دانش، آذرماه پژوهش ۱۴۰۲ در پژوهشکده قلب و عروق

بیستم آذر ماه 1402 سلسله مصاحبه های ترجمان دانش دانشگاه علوم پزشکی با معاون محترم پژوهشکده قلب و عروق سرکار خانم دکتر نوشین محمدی فرد و با حضور جناب آقای دکتر احمدی فر، سرپرست واحد ترجمان دانش در پژوهشکده قلب و عروق انجام شد. این مصاحبه در خصوص طرح "تاثیر مداخلات آموزشی و تشویقی در افراد چاق" صورت گرفت.در صورت تمایل به مشاهده اخبار منتشر شده در رسانه ها، لینک های زیر را دنبال فرمایید.

لینک خبر بر روی سایت معاونت تحقیقات و فناوری (لینک1)

لینک خبر بر روی سایت خبرگزاری احوال نیوز (لینک1)

نشست خبری ترجمان دانش با حضور شش مجری طرح در دانشکده پزشکی

نشست خبری ترجمان دانش با حضور شش مجری طرح در دانشکده پزشکی در روز دوشنبه 13 آذر ماه اولین جلسه نشست خبری ترجمان دانش دانشکده پزشکی در تالار هشت گوش با حضور اعضای هیات علمی دانشکده پزشکی خانم دکتر بهار دهقان فوق تخصص قلب کودکان، خانم دکتر آذر برادران متخصص آسیب شناسی، خانم دکترزهرا امینی متخصص پزشکی اجتماعی، آقای دکتر خان احمد دکترای تخصصی بیوتکنولوژی پزشکی، خانم دکتر اسمعیل دکترای تخصصی ایمنی شناسی، آقای دکتر پاکزاد فوق تخصص روماتولوژی، خانم دکتر صدیقه صابری دکترای تخصصی انگل شناسی، خانم دکتر مرتضوی معاون محترم پژوهشی، آقای دکتر عقدک مدیر محترم روابط عمومی دانشگاه و رئیس EDO ، جمعی از خبرنگاران محترم و کارشناسان محترم پژوهشی برگزار شد. ابتدای آقای دکتر کیان مهر مدیر پژوهشی دانشکده با عرض خیر مقدم خدمت حاضرین در مورد هفته پژوهش و انجام جلسه نشست خبری توضیحاتی ارائه دادند سپس سرکار خانم حسینی نکاتی را در مورد طرح‌های اثرگذار بیان نمودند و آقای دکتر عقدک در ارتباط با اثرگذاری طرح‌ها در جامعه صحبت‌های لازم را ارائه دادند.در پایان هر گزارش نیز مجریان طرح ها به سوالات اصحاب رسانه پاسخ دادند. فایل کامل گزارش نشست به پیوست می باشد.در صورت تمایل به مشاهده اخبار منتشر شده در رسانه ها، لینک های زیر را دنبال فرمایید.

لینک خبر بر روی سایت معاونت تحقیقات و فناوری ( لینک)

لینک خبر بر روی سایت دانشکده پزشکی (لینک)

لینک خبر بر روی سایت خبرگزاری احوال نیوز (لینک1)(لینک2)(لینک3)(لینک4)(لینک5)(لینک6)(لینک7)

لینک خبر بر روی سایت خبرگزاری علم و فناوری (لینک1)(لینک2)(لینک3)(لینک4)(لینک5)(لینک6)

نشست خبری ترجمان دانش در دانشکده توانبخشی در روز یکشنبه مورخ 12 آذر ماه 1402 با حضور اصحاب رسانه به مناسبت آذر ماه پژوهش

به مناسبت آذر ماه پژوهش نشست خبری ترجمان دانش در دانشکده توانبخشی در روز یکشنبه مورخ 12  آذر ماه 1402 با حضور اصحاب رسانه ، مجری طرح تحقیقاتی، معاون و کارشناسان پژوهشی و روابط عمومی دانشکده و اعضا هیات علمی دانشکده در محل سالن  معرفت این مجموعه برگزار گردید.

 نشست خبری با عنوان "بررسی تجربیات خانواده های افراد دارای زبان پریشی از موانع و تسهیل کننده ها ی دریافت خدمات گفتار درمانی در ارائه خدمات" با حضور جمعی از خبرنگاران و اساتید و با ارائه خانم دکتر لیلا قسیسین مدیر گروه گفتار درمانی برگزارشد. در این نشست مجری طرح توضیح داد: زمانی که سکته مغزی اتفاق می افتد درمان های توانبخشی یک زمان طلایی دارد که بین ۶ تا ۱۲ماه بعد از حادثه است ایشان با اشاره به این مهم که سکته مغزی دومین علت مرگ و میر در ایران محسوب می‌شود ، بیان داشت متاسفانه میزان بروز سکته مغزی در ایران ۱۰ سال جوان تر و ۱۵ برابر متوسط جهانی است. یعنی ما با یک موجی از بیمارانی که دچار سکته مغزی هستند مواجه هستیم.

دکتر لیلا قسیسین گفت : بیشتر از ۵۰ درصد افرادی که دچار سکته مغزی می‌شوند ، زنده می مانند . سکته مغزی عوارضی برای آنها به دنبال دارد مثل فلجی اندام ها و اگر این آسیب در نیمکره چپ اتفاق افتاده باشد ، فرد ارتباط کلامی خود را از دست می دهد که به اصطلاح به این افراد، افراد زبان پریش گفته می شود.کسانی که دچار سکته مغزی می شوند ، آثار منفی طولانی مدت و تجربیات خیلی بدی چه در مورد فلجی اندام ها مثل فلجی دست و پا و چه شکست در برقراری ارتباط دارند. وی خاطرنشان کرد : نه فقط روی خود فرد ، بلکه روی خانواده نیز تاثیرات خیلی عمیقی می‌گذارد و از نظر اقتصادی ، اگر این افراد سرپرست خانواده باشند ، خانواده را از نظر اقتصادی دچار مشکل می کند و عوارضی که برای نگهداری از این افراد پیش می آید .بیشتر است. دکتر لیلا قسیسین، مدیر گروه آموزشی گفتار درمانی دانشکده توانبخشی اصفهان ابراز داشت: وقتی سکته مغزی اتفاق می افتد ، عمده درمانی که این افراد دریافت می‌کنند ، درمان توانبخشی است یعنی درمان های دارویی نمی تواند عوارض سکته مغزی را از بین ببرد . همچنین ایشان خاطرنشان کرد : ما با مصاحبه ای که روی ۱۲ خانواده افراد زبان پریش انجام دادیم ، عواملی موثر  ( باز دارنده و تسهیل کننده ) شناسایی شد. بیشتر خانواده ها یک سری مشکلاتی داشتند از جمله : ارائه خدمات ، هزینه بالای درمان ، رفت و آمد به درمانگاه ها ، گرانی ویلچر ، محدودیت در دسترسی به گفتار درمانگرها (بازدارنده ) و یک عاملی که هم باز دارنده و هم تسهیل کننده بود پزشک بود. وی در همین خصوص اعلام کرد : درمان های توانبخشی یک زمان طلایی دارد که بین ۶ تا ۱۲ ماه بعد از حادثه است اگر این زمان از دست برود تاثیرات خدمات خیلی کاهش پیدا می‌کند همچنین عوامل دیگری مانند سن بیمار (سن بالا باز دارنده و سن پایین تسهیل کننده ) – شدت بالای آسیب ( تأثیرات منفی روی روحیه فرد و خانواده باعث عدم همکاری فرد در گفتار درمانی می باشد) نیز موثر هستند. در پایان جلسه نیز به سوالات خبرنگاران و حضار پاسخ داده شد .

در صورت تمایل به مشاهده اخبار منتشر شده در رسانه ها، لینک های زیر را دنبال فرمایید.

لینک خبر بر روی سایت معاونت تحقیقات و فناوری ( لینک)

لینک خبر بر روی سایت دانشکده توانبخشی (لینک)

لینک خبر بر روی سایت خبرگزاری احوال نیوز (لینک)

 

برگزاری جلسه مشترک با مسئولین حوزه تحقیقات و سلامت آموزش و پرورش در راستای ترجمان دانش
روز دوشنبه 6 آذرماه 1402جلسه دفاع از پروپوزال خانم مینا حاج هاشمی دانشجوی دکترای تخصصی  رشته آموزش بهداشت و ارتقای سلامت با عنوان "ارزشیابی  تاثیر مداخله آموزشی آداب  دیجیتال بر پایبندی به رفتارهای سالم مجازی در دانش آموزان دبستانی "با حضور رییس و معاون پژوهشی دانشکده ،ریاست گروه تحقیق و پژوهش ،معاون تربیت بدنی و سلامت و رئیس حراست اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان،رئیس وکارشناس مسئول سلامت اداره کل آموزش و پرورش شهرستان خمینی شهر ،اعضاء هیئت علمی گروه آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت و مسئولین کارگروه ترجمان دانش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید. با توجه به اینکه هدایت پژوهشها به گونه ای که پاسخگوی نیازهای سلامت جامعه باشند از اهداف مهم دانشگاه و دانشکده بهداشت می باشد، این جلسه به عنوان اولین جلسه ای که با حضور مسئولین محترم اداره آموزش و پرورش در جلسه دفاع از پروپوزال در سطح دانشگاه برگزار شده و می تواند زمینه ساز همکاری بین بخشی و ایجاد بستر لازم برای انجام پژوهشها و بکارگیری دستاوردهای پژوهشی در جامعه مورد هدف باشد بسیار حائز اهمیت است. لذا اهمیت این موضوع و لزوم گسترش این همکاری در زمینه های مختلف سلامت دانش آموزان توسط ریاست دانشکده مورد تاکید قرار گرفت و مسئولین محترم اداره آموزش و پرورش از این فرصت استقبال کرده  و در خصوص انجام اقدامات لازم در راستای دستیابی به این هدف اعلام آمادگی نمودند.

در صورت تمایل به مشاهده اخبار منتشر شده در رسانه ها، لینک های زیر را دنبال فرمایید.

لینک خبر بر روی سایت معاونت تحقیقات و فناوری ( لینک)

لینک خبر بر روی سایت دانشکده بهداشت( لینک)

لینک خبر برروی وبسایت خبرگزاری علم و فناوری(لینک)


 

 

نشست خبری ترجمان دانش، آذرماه پژوهش ۱۴۰۲ در دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکیبه مناسبت آذر ماه پژوهش نشست خبری ترجمان دانش در دانشکده مدیریت در روز دوشنبه مورخ6  آذر ماه 1402 با حضور اصحاب رسانه ، مجریان دو طرح تحقیقاتی، معاون و کارشناسان پژوهشی و روابط عمومی دانشکده و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در محل سالن پژوهش این مجموعه برگزار گردید. نشست خبری با عنوان "زورگویی سایبری در دانش آموزان" با حضور جمعی از خبرنگاران، اساتید و دانشجویان و با ارائه آقای دکتر مصطفی امینی معاون پژوهشی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی برگزارشد.

در صورت تمایل به مشاهده اخبار منتشر شده در رسانه ها، لینک های زیر را دنبال فرمایید.

لینک خبر بر روی سایت معاونت تحقیقات و فناوری ( لینک)

لینک خبر بر روی سایت دانشکده مدیریت( لینک)

لینک خبر برروی وبسایت خبرگزاری علم و فناوری(لینک1)(لینک2)

لینک خبر برروی وبسایت خبرگزاری ایمنا(لینک)

 

دانشکده داروسازی مجری اولین نشست دانشکده ای ترجمان دانش درآذرماه پژوهش سال 1402

باتوجه به رویکرد جدید معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در خصوص معرفی و اطلاع رسانی طرحهای پژوهشی خاتمه یافته در سال 1402،به مناسبت آذر ماه پژوهش اولین نشست خبری ترجمان دانش در دانشکده داروسازی در روز یکشنبه مورخ 5 آذر ماه 1402 با حضور اصحاب رسانه ، مجریان سه طرح تحقیقاتی، کارشناس ترجمان دانش معاونت پژوهشی ، معاون و کارشناسان پژوهشی و روابط عمومی دانشکده و در محل سالن دکتر یقینی این مجموعه برگزار گردید. در این جلسه آقای دکتر رسول سلطانی عضو هیئت علمی گروه داروسازی بالینی و خدمات دارویی و خانمها دکترمحبوبه رستمی و دکتر الهام جعفری اعضای هیئت علمی گروه شیمی دارویی در خصوص طرح تحقیقاتی خود به اختصار توضیحاتی ارائه و به سوالات خبرنگاران وحضار پاسخ دادند. در این نشست آقای دکتر سلطانی مجری و محقق طرح " ارزیابی تاثیر لوسیون موضعی کندر در درمان آرتروز زانو" در خصوص اجرای این طرح گفت: تعدادی از بیماران مبتلا به آرتروز زانو به 2 گروه تقسیم شده که یک گروه لوسیون موضعی کندر و گروه دیگر لوسیون دارونما را به مدت 4 هفته روی زانوی درگیر مصرف و استعمال نمودند در پایان 4 هفته شدت درد در گروه دریافت کننده کندر بطور معنا داری کمتر و توانایی انجام اعمال روزانه بیشتر از گروه دریافت کننده دارونما بود. پس از آن خانم دکترجعفری مجری و محقق طرح " بررسی اثرات ضد افسردگی مشتقات ایساتین" در خصوص این طرح گفت : در این طرح ما تعدادی از مشتقات ایساتین را سنتز و تست های تجربی را بر روی موش انجام داده که نتایج حاصله نشانگر تاثیر 2 ترکیب از این مشتقات در کاهش میزان افسردگی در موش بود. در پایان نیز خانم دکتر رستمی مجری و محقق طرح " طراحی ساختارهای شیمیایی جدید برای بازیابی توانایی سلولها در کنترل سرطان و مبارزه با آن "نیز درمورد این طرح گفت نتایج این تحقیق نوید بخش اثرات زیر در آینده ای نزدیک می باشد: 1- استفاده از ترکیبات مربوطه به عنوان داروی ضد سرطان 2- کاهش هزینه های درمان سرطان 3- افزایش اثربخشی داروهای ضد سرطان موجود در بازار.

در صورت تمایل به مشاهده اخبار منتشر شده در رسانه ها، لینک های زیر را دنبال فرمایید.

لینک خبر بر روی سایت معاونت تحقیقات و فناوری ( لینک)

لینک خبر بر روی سایت دانشکده داروسازی( لینک)

لینک خبر برروی وبسایت خبرگزاری احوال نیوز(لینک1)

دومین نشست خبری ترجمان دانش برای طرحهای پژوهشی سال 1402

باتوجه به رویکرد جدید معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در خصوص معرفی و اطلاع رسانی طرحهای پژوهشی خاتمه یافته در سال 1402، واحد ترجمان دانش هفتمین نشست از سلسله نشست های خبری را در روز سه شنبه 16 آبان ماه با حضور اصحاب رسانه و مجریان طرح ها در سالن اجتماعات معاونت تحقیقات و فناوری برگزار نمود و 3 طرح پژوهشی را مورد بررسی و اطلاع رسانی قرار داد. اولین طرح پژوهشی با عنوان" توصیف تجربه برگزاری کمپین آگاهی رسانی نسبت به آنتی بیوتیک در سطح جامعه و کادر درمانی -آذر ماه 1398که یک مطالعه کیفی به شیوه پدیدارشناسی بود توسط مجری طرح دکتر سودابه رستمی عضو هیات علمی دانشکده داروسازی تشریح گردید. سپس آقای دکتر رسول سلطانی نیز از اعضا هیات علمی دانشکده داروسازی به تشریح طرح پژوهشی خود با عنوان " بررسی اثر پماد موضعی شیر گاو بر التیام زخم پای دیابتی و زخم بسترکه به صورت کارآزمایی بالینی تصادفی و کنترل ­شده " اجرا گردیده بود پرداخت و در پایان جلسه طرح پژوهشی با عنوان" بررسی عملکرد ارگونومیکی و شیوع اختلالات اسکلتی عضلانی در شاغلین کارگاه های منطقه غرب استان اصفهان "توسط مجری طرح دکتر سارا کریمی زوردگانی از اعضا هیات علمی دانشکده بهداشت مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در صورت تمایل به مشاهده اخبار منتشر شده در رسانه ها، لینک های زیر را دنبال فرمایید.

لینک خبر بر روی سایت معاونت تحقیقات و فناوری شماره ( لینک)

لینک خبر برروی وبسایت خبرگزاری احوال نیوز(لینک1)(لینک2)(لینک 3)

لینک خبر بر روی وبسایت خبرگزاری علم و فناوری(لینک1)(لینک 2)(لینک 3)

لینک خبر بر روی وبسایت خبرگزاری ایراسین. (لینک)

اولین نشست خبری ترجمان دانش برای طرحهای پژوهشی سال 1402

باتوجه به رویکرد جدید معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در خصوص معرفی و اطلاع رسانی طرحهای پژوهشی خاتمه یافته در سال 1402، واحد ترجمان دانش اولین نشست خبری برای طرحهای سال 1402 را بصورت مجازی برگزار نموده و 3 طرح پژوهشی با عناوین زیر را مورد بررسی و اطلاع رسانی قرار داد.

1.  طرح اول با عنوان" اثر رژیم کم سدیم در مقابل رژیم پرسدیم بر فشارخون افراد مبتلا به دیابت "

مجری طرح آقای دکتر سید محمد حسین روحانی

2. طرح دوم با عنوان " بررسی رابطه امواج الکترومغناطیسی محیطی و تغییرپذیری ضربان قلب "

مجری طرح خانم دکترمهسا منصوریان

3 . طرح سوم با عنوان " بررسی ارتباط میان الگوی غذایی مدیترانه ای و فرتوتی در سالمندان "

مجری طرح خانم دکتر پروانه صانعی

در صورت تمایل به مشاهده اخبار منتشر شده در رسانه ها، لینک های زیر را دنبال فرمایید.

لینک خبر بر روی سایت معاونت تحقیقات و فناوری شماره ( لینک1)(لینک2)(لینک 3)(لینک 4)

لینک خبر برروی وبسایت خبرگزاری مهر(لینک1)(لینک2)(لینک 3)

لینک خبر بر روی وبسایت خبرگزاری اقتصاد اینده(لینک)

برگزاری چهارمین نشست خبری ترجمان دانش با محوریت پژوهش های مرتبط با سالمندی

یکشنبه اول مردادماه، چهارمین جلسه از سلسله نشست های خبری ترجمان دانش با محوریت پژوهش های مرتبط با سالمندی، با حضور اساتید، کارشناسان و اصحاب رسانه برگزار شد.

در رویکرد جدید معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، ترجمان و تبادل دانش حاصل از پژوهش های جدید دانشگاه مورد توجه قرار گرفته است که طی برگزاری چهارمین نشست ترجمان دانش، 3 پژوهش با محوریت موضوع مهم سالمندی، تشریح و تبیین گردید.

عناوین این تحقیقات عبارتند از :

  • بررسی تاًثیر بکارگیری مدل مراقبت مشارکتی بر شدت ترس از سقوط، دفعات وقوع آن و فعالیت روزانه زندگی سالمندان مراجعه کننده به مراکز جامع خدمات سلامت شهر اصفهان سال 1398-1397، مجری طرح : دکتر ماهرخ کشوری عضو هیات علمی دانشکده پرستاری و مامایی 
  • طراحی و ساخت برنامه ی توانبخشی مبتنی برکامپیوتر در نقایص نامیدن و بررسی اثربخشی آن در یک مطالعه منفرد مجری طرح : دکتر لیلا قسیسین عضو هیئت علمی دانشکده توانبخشی
  • مقایسه تاثیر فوری کفی بافت دار بر تعادل افراد سالمند دارای کالوس کف پا و بدون کالوس: یک مطالعه مقدماتی از نوع متقاطع مجری طرح: دکتر ابراهیم صادقی عضو هیئت علمی دانشکده توانبخشی

در این نشست، مجریان طرح ها، ضمن توضیح پژوهش انجام شده به تشریح نتایج حاصله، نحوه کاربردی کردن این نتایج و تاثیر آن در افزایش کیفیت زندگی سالمندان پرداختند و در پایان به سوالات خبرنگاران در خصوص موضوعات مطرح شده، پاسخ دادند.

شایان ذکر است؛ در حوزه پزشکی موضوعات مرتبط با ترجمان دانش شامل بیماری ها، سلامت، آموزش استانداردها و پزشکی مبتنی بر شواهد و در حوزه غیرپزشکی، شامل نظام های رایانه ای، آموزش، هستی شناسی و مدیریت دانش می باشد.

 

در صورت تمایل به مشاهده اخبار منتشر شده در رسانه ها، لینک های زیر را دنبال فرمایید.

لینک خبر بر روی سایت معاونت تحقیقات و فناوری( لینک)

لینک خبر برروی وبسایت خبرگزاری طبیعت و گردشگران(لینک)

لینک خبر بر روی وبسایت خبرگزاری احوال نیوز(لینک)

برگزاری چهارمین نشست خبری ترجمان دانش با محوریت پژوهش های مرتبط با سالمندی

یکشنبه اول مردادماه، چهارمین جلسه از سلسله نشست های خبری ترجمان دانش با محوریت پژوهش های مرتبط با سالمندی، با حضور اساتید، کارشناسان و اصحاب رسانه برگزار شد.

در رویکرد جدید معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، ترجمان و تبادل دانش حاصل از پژوهش های جدید دانشگاه مورد توجه قرار گرفته است که طی برگزاری چهارمین نشست ترجمان دانش، 3 پژوهش با محوریت موضوع مهم سالمندی، تشریح و تبیین گردید.

عناوین این تحقیقات عبارتند از :

  • بررسی تاًثیر بکارگیری مدل مراقبت مشارکتی بر شدت ترس از سقوط، دفعات وقوع آن و فعالیت روزانه زندگی سالمندان مراجعه کننده به مراکز جامع خدمات سلامت شهر اصفهان سال 1398-1397، مجری طرح : دکتر ماهرخ کشوری عضو هیات علمی دانشکده پرستاری و مامایی 
  • طراحی و ساخت برنامه ی توانبخشی مبتنی برکامپیوتر در نقایص نامیدن و بررسی اثربخشی آن در یک مطالعه منفرد مجری طرح : دکتر لیلا قسیسین عضو هیئت علمی دانشکده توانبخشی
  • مقایسه تاثیر فوری کفی بافت دار بر تعادل افراد سالمند دارای کالوس کف پا و بدون کالوس: یک مطالعه مقدماتی از نوع متقاطع مجری طرح: دکتر ابراهیم صادقی عضو هیئت علمی دانشکده توانبخشی

در این نشست، مجریان طرح ها، ضمن توضیح پژوهش انجام شده به تشریح نتایج حاصله، نحوه کاربردی کردن این نتایج و تاثیر آن در افزایش کیفیت زندگی سالمندان پرداختند و در پایان به سوالات خبرنگاران در خصوص موضوعات مطرح شده، پاسخ دادند.

شایان ذکر است؛ در حوزه پزشکی موضوعات مرتبط با ترجمان دانش شامل بیماری ها، سلامت، آموزش استانداردها و پزشکی مبتنی بر شواهد و در حوزه غیرپزشکی، شامل نظام های رایانه ای، آموزش، هستی شناسی و مدیریت دانش می باشد.

 

در صورت تمایل به مشاهده اخبار منتشر شده در رسانه ها، لینک های زیر را دنبال فرمایید.

لینک خبر بر روی سایت معاونت تحقیقات و فناوری( لینک)

لینک خبر برروی وبسایت خبرگزاری طبیعت و گردشگران(لینک)

لینک خبر بر روی وبسایت خبرگزاری احوال نیوز(لینک)

سومین نشست خبری ترجمان دانش برگزار شد

سومین جلسه از سلسله نشستهای ترجمان دانش در تیر ماه 1402، در سالن جلسات معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با هدف بررسی 5 طرح تحقیقاتی پایان یافته در سال 1401 برگزار شد . در این نشست که با حضور اصحاب رسانه و مجریان طرح های پژوهشی منتخب و کارشناسان واحد ترجمان دانش برگزار شد، 5 طرح پژوهشی با عناوین : 1- بررسی عوامل موثر بر شدت عملکرد ریوی در بیماران سیگاری مراجعه کننده به کلینیک بیمارستان الزهرا( مجری طرح: خانم دکتر سمیه صادقی) 2- بررسی ارتباط بین لینولئیک اسید دریافتی با اختلالات روان شایع در بزرگسالان ایرانی( مجری طرح: خانم دکتر پروانه صانعی) 3- عوامل مرتبط با رفتار مصرف سیگار در نوجوانان پسر، سال 1396( مجری طرح: آقای دکتر محمد اسلامی) 4- طراحی و ساخت بازی آموزشی-درمانی ارتقاء سبک زندگی کودکان 7 تا 12 سال( مجری طرح: خانم دکتر زینب همتی) 5- طراحی، اجرا و ارزشیابی اپلیکیشن آموزشی تغذیه انحصاری با شیرمادر( مجری طرح: خانم دکتر آسیه پیرزاده) توسط مجریان طرح ها به زبان ساده تشریح گردید و در پایان هر گزارش به سوالات مطروحه خبرنگاران و کارشناسان پاسخ داده شد.

 

در صورت تمایل به مشاهده اخبار منتشر شده در رسانه ها، لینک های زیر را دنبال فرمایید.

خبرشماره 1 بر روی وبسایت خبرگزاری علم و فناوری(لینک)

خبر شماره2 بر روی وبسایت خبرگزاری علم وفناوری(لینک)

خبرشماره 1 بر روی وبسایت خبرگزاری ایمنا(لینک)

خبرشماره 2 بر روی وبسایت خبرگزاری ایمنا(لینک) 

خبرشماره 3 بر روی وبسایت خبرگزاری ایمنا(لینک)

خبرشماره 4 بر روی وبسایت خبرگزاری ایمنا(لینک)

خبر بر روی وبسایت خبرگزاری مهر(لینک)

 خبر شماره 1 بر روی  وبسایت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه (لینک)

خبر شماره 2 برروی وبسایت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه (لینک)

دومین نشست خبری از سلسله نشست های خبری ترجمان و تبادل دانش در سال 1402

با برنامه ریزی واحد ترجمان دانش معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ، دومین نشست خبری ترجمان و تبادل دانش ،  روز دوشنبه مورخ 11 اردیبهشت، در سالن اجتماعات این معاونت و با  حضور مجریان سه طرح پژوهشی منتخب و اصحاب رسانه برگزار گردید.

در این نشست نتایج سه عنوان طرح پژوهشی دانشگاه که دارای قابلیت ساده سازی زبان، انتقال دانش حاصل از پژوهش‌ به جامعه هدف و از همه مهمتر ایجاد بستر تجاری سازی پژوهش‌ های مذکور هستند، با حضور اصحاب رسانه و محققین علاقمند، مورد بررسی قرار گرفت . این جلسه در سه بخش مجزا به اجرا درآمد که در بخش اول دکتر کلیشادی به تشریح ضرورت و مراحل اجرایی پژوهش تحت مدیریت خود پرداخته و پس از آن به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند. در بخش دوم دکتر امین ضمن بیان اهمیت توجه به موضوع پساب فاضلابهای صنعتی، به ابعاد مختلف پژوهش انجام شده و نتایج حاصل پرداخته و با پاسخ گویی به سوالات خبرنگاران به صحبت های خود پایان دادند.

بخش سوم جلسه به دکتر ستاری با موضوع "نقش اینترنت اشیاء در سلامت سالمندان" اختصاص داشت و سوالات متعدد و متنوع خبرنگاران و شرکت کنندگان توسط ایشان پاسخ داده شد.

 

در صورت تمایل به مشاهده اخبار منتشر شده در رسانه ها، لینک های زیر را دنبال فرمایید.

خبر شماره 1 در وبسایت معاونت تحقیقات و فناوری( لینک)

خبرشماره 2 در وبسایت معاونت تحقیقات و فناوری(لینک)

خبر شماره 3در وبسایت معاونت تحقیقات و فناوری(لینک)

خبردروبسایت خبرگزاری علمی و فناوری(لینک)

خبر در وبسایت خبرگزاری ایسنا(لینک)

 

برگزاری اولین نشست خبری از سلسله نشست های خبری ترجمان و تبادل دانش

برگزاری اولین نشست خبری از سلسله نشست های خبری ترجمان و تبادل دانش در سالن اجتماعات معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور مجریان سه طرح پژوهشی و اصحاب  رسانه در روز چهارشنبه مورخ 1401/12/24 برگزار گردید.

واحد ترجمان دانش یا KTE در معاونت تحقیقات و فناوری  دانشگاه با هدف ساده سازی زبان پژوهش‌های انجام شده در سطح دانشگاه، انتقال دانش حاصل از پژوهش‌ها به جامعه هدف و از همه مهمتر ایجاد بستر تجاری سازی پژوهش‌های صورت پذیرفته، شروع به فعالیت نموده است.

در این جلسه که با حضور تعدادی از اصحاب رسانه و مجریان 3 طرح پژوهشی منتخب از میان طرحهای پایان یافته سال 1401،  برگزار گردید مجریان طرح های پژوهشی به تفصیل و با زبان ساده و رسا به تشریح فرآیند اجرای طرح و نتایج حاصل از آن پرداختند و با پاسخگویی به سؤالات خبرنگاران حاضر در جلسه ، انتظارات دانشگاه از اصحاب رسانه جهت آشنا سازی جامعه هدف با نتایج طرح ها را بیان نمودند.

موضوعات پژوهشهای مطرح شده در این جلسه عبارتند از :

  1. بررسی فراوانی دیابت کنترل شده و عوامل مرتبط با آن در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو تحت پوشش مراکز خدمات جامع سلامت آموزشی شهر اصفهان ، مجری طرح" دکتر معتمدی عضو هیئت علمی دانشکده پزشکی"
  2. بررسی عوامل خطر و ارتباط آن ها با میزان بقای یک و پنج ساله در بیماران تازه تشخیص مبتلا به سرطان معده در سال 1395 در استان اصفهان، مجری طرح " دکتر تابش عضوهیئت علمی دانشکده پزشکی "
  3. طراحی، ساخت و بررسی عملکرد جلیقهء خنک کننده ، مجری طرح " دکتر  دهقان عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت"

در صورت تمایل به مشاهده اخبار منتشر شده در رسانه ها، لینک های زیر را دنبال فرمایید.

خبرشماره 1برروی وبسایت خبرگزاری ایمنا(لینک)

خبرشماره 2 برروی وبسایت خبرگزاری ایمنا(لینک)

خبر شماره 3 برروی وبسایت خبرگزاری ایمنا (لینک)

 

برگزاری اولین جلسه هماهنگی واحد ترجمان دانش در معاونت تحقیقات و فناری دانشگاه

همزمان با اعیاد شعبانیه و سالروز میلاد پر خیر و برکت حضرت ابوالفضل العباس(ع)، اولین جلسه هماهنگی واحد ترجمان دانش در معاونت تحقیقات و فناری دانشگاه با حضور معاونین پژوهشی دانشکده ها ، روسای پژوهشکده ها، نمایندگان معاونت بهداشتی دانشگاه و کارشناسان پژوهشی حوزه معاونت تحقیقات و فناوری برگزار شد . این جلسه در راستای آغاز بکار واحد ترجمان دانش و معرفی شیوه نامه اجرایی این برنامه و با هدف آشنایی با روش انتخاب طرح های منتخب مراکز و دانشکده ها، برای برگزاری نشست خبری با اصحاب رسانه تشکیل شد . در این جلسه که کارشناسان پژوهشی دانشکده ها نیزحضور داشتند پس از سخنان آقای دکتر نوری، مدیر اطلاع رسانی پزشکی و انتشارات دانشگاه، آقای دکتر احمدی فر، مدیر واحد ترجمان دانش به تشریح فرآیند اجرای برنامه پرداخته و در پایان چالش های اجرای برنامه مورد بررسی قرار گرفت و به پرسش ها و ابهامات شر کت کنندگان پاسخ داده شد.

کارگاه ترجمان دانش با محور اثر گذاری پژوهش در حوزه سلامت در روز چهارشنبه 23 شهریور ماه 1401، ساعت 12-10 با تدریس آقای دکتر محمدرضا سلیمانی (عضو هیأت علمی گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان) و حضور جمعی از دانش پژوهان برگزار گردید. 

در این کارگاه ضمن تعریف اثر پژوهش، ابعاد اثر گذاری و ابزارهای سنجش پژوهش نیز معرفی شد و در آخر راهکارهایی جهت ارتقای اثر پژوهش ارئه گردید.

جهت مشاهده این کارگاه اینجا را کلیک نمایید.