
یکشنبه اول مردادماه، چهارمین جلسه از سلسله نشست های خبری ترجمان دانش با محوریت پژوهش های مرتبط با سالمندی، با حضور اساتید، کارشناسان و اصحاب رسانه برگزار شد.
در رویکرد جدید معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، ترجمان و تبادل دانش حاصل از پژوهش های جدید دانشگاه مورد توجه قرار گرفته است که طی برگزاری چهارمین نشست ترجمان دانش، 3 پژوهش با محوریت موضوع مهم سالمندی، تشریح و تبیین گردید.
عناوین این تحقیقات عبارتند از :
بررسی تاًثیر بکارگیری مدل مراقبت مشارکتی بر شدت ترس از سقوط، دفعات وقوع آن و فعالیت روزانه زندگی سالمندان مراجعه کننده به مراکز جامع خدمات سلامت شهر اصفهان سال 1398-1397، مجری طرح : دکتر ماهرخ کشوری عضو هیات علمی دانشکده پرستاری و مامایی
طراحی و ساخت برنامه ی توانبخشی مبتنی برکامپیوتر در نقایص نامیدن و بررسی اثربخشی آن در یک مطالعه منفرد مجری طرح : دکتر لیلا قسیسین عضو هیئت علمی دانشکده توانبخشی
مقایسه تاثیر فوری کفی بافت دار بر تعادل افراد سالمند دارای کالوس کف پا و بدون کالوس: یک مطالعه مقدماتی از نوع متقاطع مجری طرح: دکتر ابراهیم صادقی عضو هیئت علمی دانشکده توانبخشی
در این نشست، مجریان طرح ها، ضمن توضیح پژوهش انجام شده به تشریح نتایج حاصله، نحوه کاربردی کردن این نتایج و تاثیر آن در افزایش کیفیت زندگی سالمندان پرداختند و در پایان به سوالات خبرنگاران در خصوص موضوعات مطرح شده، پاسخ دادند.
شایان ذکر است؛ در حوزه پزشکی موضوعات مرتبط با ترجمان دانش شامل بیماری ها، سلامت، آموزش استانداردها و پزشکی مبتنی بر شواهد و در حوزه غیرپزشکی، شامل نظام های رایانه ای، آموزش، هستی شناسی و مدیریت دانش می باشد.
در صورت تمایل به مشاهده اخبار منتشر شده در رسانه ها، لینک های زیر را دنبال فرمایید.
لینک خبر بر روی سایت معاونت تحقیقات و فناوری( لینک)
لینک خبر برروی وبسایت خبرگزاری طبیعت و گردشگران(لینک)
لینک خبر بر روی وبسایت خبرگزاری احوال نیوز(لینک)

سومین جلسه از سلسله نشستهای ترجمان دانش در تیر ماه 1402، در سالن جلسات معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با هدف بررسی 5 طرح تحقیقاتی پایان یافته در سال 1401 برگزار شد . در این نشست که با حضور اصحاب رسانه و مجریان طرح های پژوهشی منتخب و کارشناسان واحد ترجمان دانش برگزار شد، 5 طرح پژوهشی با عناوین : 1- بررسی عوامل موثر بر شدت عملکرد ریوی در بیماران سیگاری مراجعه کننده به کلینیک بیمارستان الزهرا( مجری طرح: خانم دکتر سمیه صادقی) 2- بررسی ارتباط بین لینولئیک اسید دریافتی با اختلالات روان شایع در بزرگسالان ایرانی( مجری طرح: خانم دکتر پروانه صانعی) 3- عوامل مرتبط با رفتار مصرف سیگار در نوجوانان پسر، سال 1396( مجری طرح: آقای دکتر محمد اسلامی) 4- طراحی و ساخت بازی آموزشی-درمانی ارتقاء سبک زندگی کودکان 7 تا 12 سال( مجری طرح: خانم دکتر زینب همتی) 5- طراحی، اجرا و ارزشیابی اپلیکیشن آموزشی تغذیه انحصاری با شیرمادر( مجری طرح: خانم دکتر آسیه پیرزاده) توسط مجریان طرح ها به زبان ساده تشریح گردید و در پایان هر گزارش به سوالات مطروحه خبرنگاران و کارشناسان پاسخ داده شد.
در صورت تمایل به مشاهده اخبار منتشر شده در رسانه ها، لینک های زیر را دنبال فرمایید.
خبرشماره 1 بر روی وبسایت خبرگزاری علم و فناوری(لینک)
خبر شماره2 بر روی وبسایت خبرگزاری علم وفناوری(لینک)
خبرشماره 1 بر روی وبسایت خبرگزاری ایمنا(لینک)
خبرشماره 2 بر روی وبسایت خبرگزاری ایمنا(لینک)
خبرشماره 3 بر روی وبسایت خبرگزاری ایمنا(لینک)
خبرشماره 4 بر روی وبسایت خبرگزاری ایمنا(لینک)
خبر بر روی وبسایت خبرگزاری مهر(لینک)
خبر شماره 1 بر روی وبسایت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه (لینک)
خبر شماره 2 برروی وبسایت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه (لینک)

با برنامه ریزی واحد ترجمان دانش معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ، دومین نشست خبری ترجمان و تبادل دانش ، روز دوشنبه مورخ 11 اردیبهشت، در سالن اجتماعات این معاونت و با حضور مجریان سه طرح پژوهشی منتخب و اصحاب رسانه برگزار گردید.
در این نشست نتایج سه عنوان طرح پژوهشی دانشگاه که دارای قابلیت ساده سازی زبان، انتقال دانش حاصل از پژوهش به جامعه هدف و از همه مهمتر ایجاد بستر تجاری سازی پژوهش های مذکور هستند، با حضور اصحاب رسانه و محققین علاقمند، مورد بررسی قرار گرفت . این جلسه در سه بخش مجزا به اجرا درآمد که در بخش اول دکتر کلیشادی به تشریح ضرورت و مراحل اجرایی پژوهش تحت مدیریت خود پرداخته و پس از آن به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند. در بخش دوم دکتر امین ضمن بیان اهمیت توجه به موضوع پساب فاضلابهای صنعتی، به ابعاد مختلف پژوهش انجام شده و نتایج حاصل پرداخته و با پاسخ گویی به سوالات خبرنگاران به صحبت های خود پایان دادند.
بخش سوم جلسه به دکتر ستاری با موضوع "نقش اینترنت اشیاء در سلامت سالمندان" اختصاص داشت و سوالات متعدد و متنوع خبرنگاران و شرکت کنندگان توسط ایشان پاسخ داده شد.
در صورت تمایل به مشاهده اخبار منتشر شده در رسانه ها، لینک های زیر را دنبال فرمایید.
خبر شماره 1 در وبسایت معاونت تحقیقات و فناوری( لینک)
خبرشماره 2 در وبسایت معاونت تحقیقات و فناوری(لینک)
خبر شماره 3در وبسایت معاونت تحقیقات و فناوری(لینک)
خبردروبسایت خبرگزاری علمی و فناوری(لینک)
خبر در وبسایت خبرگزاری ایسنا(لینک)

برگزاری اولین نشست خبری از سلسله نشست های خبری ترجمان و تبادل دانش در سالن اجتماعات معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور مجریان سه طرح پژوهشی و اصحاب رسانه در روز چهارشنبه مورخ 1401/12/24 برگزار گردید.
واحد ترجمان دانش یا KTE در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با هدف ساده سازی زبان پژوهشهای انجام شده در سطح دانشگاه، انتقال دانش حاصل از پژوهشها به جامعه هدف و از همه مهمتر ایجاد بستر تجاری سازی پژوهشهای صورت پذیرفته، شروع به فعالیت نموده است.
در این جلسه که با حضور تعدادی از اصحاب رسانه و مجریان 3 طرح پژوهشی منتخب از میان طرحهای پایان یافته سال 1401، برگزار گردید مجریان طرح های پژوهشی به تفصیل و با زبان ساده و رسا به تشریح فرآیند اجرای طرح و نتایج حاصل از آن پرداختند و با پاسخگویی به سؤالات خبرنگاران حاضر در جلسه ، انتظارات دانشگاه از اصحاب رسانه جهت آشنا سازی جامعه هدف با نتایج طرح ها را بیان نمودند.
موضوعات پژوهشهای مطرح شده در این جلسه عبارتند از :
بررسی فراوانی دیابت کنترل شده و عوامل مرتبط با آن در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو تحت پوشش مراکز خدمات جامع سلامت آموزشی شهر اصفهان ، مجری طرح" دکتر معتمدی عضو هیئت علمی دانشکده پزشکی"
بررسی عوامل خطر و ارتباط آن ها با میزان بقای یک و پنج ساله در بیماران تازه تشخیص مبتلا به سرطان معده در سال 1395 در استان اصفهان، مجری طرح " دکتر تابش عضوهیئت علمی دانشکده پزشکی "
طراحی، ساخت و بررسی عملکرد جلیقهء خنک کننده ، مجری طرح " دکتر دهقان عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت"
در صورت تمایل به مشاهده اخبار منتشر شده در رسانه ها، لینک های زیر را دنبال فرمایید.
خبرشماره 1برروی وبسایت خبرگزاری ایمنا(لینک)
خبرشماره 2 برروی وبسایت خبرگزاری ایمنا(لینک)
خبر شماره 3 برروی وبسایت خبرگزاری ایمنا (لینک)

برگزاری اولین جلسه هماهنگی واحد ترجمان دانش در معاونت تحقیقات و فناری دانشگاه
همزمان با اعیاد شعبانیه و سالروز میلاد پر خیر و برکت حضرت ابوالفضل العباس(ع)، اولین جلسه هماهنگی واحد ترجمان دانش در معاونت تحقیقات و فناری دانشگاه با حضور معاونین پژوهشی دانشکده ها ، روسای پژوهشکده ها، نمایندگان معاونت بهداشتی دانشگاه و کارشناسان پژوهشی حوزه معاونت تحقیقات و فناوری برگزار شد . این جلسه در راستای آغاز بکار واحد ترجمان دانش و معرفی شیوه نامه اجرایی این برنامه و با هدف آشنایی با روش انتخاب طرح های منتخب مراکز و دانشکده ها، برای برگزاری نشست خبری با اصحاب رسانه تشکیل شد . در این جلسه که کارشناسان پژوهشی دانشکده ها نیزحضور داشتند پس از سخنان آقای دکتر نوری، مدیر اطلاع رسانی پزشکی و انتشارات دانشگاه، آقای دکتر احمدی فر، مدیر واحد ترجمان دانش به تشریح فرآیند اجرای برنامه پرداخته و در پایان چالش های اجرای برنامه مورد بررسی قرار گرفت و به پرسش ها و ابهامات شر کت کنندگان پاسخ داده شد.

کارگاه ترجمان دانش با محور اثر گذاری پژوهش در حوزه سلامت در روز چهارشنبه 23 شهریور ماه 1401، ساعت 12-10 با تدریس آقای دکتر محمدرضا سلیمانی (عضو هیأت علمی گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان) و حضور جمعی از دانش پژوهان برگزار گردید.
در این کارگاه ضمن تعریف اثر پژوهش، ابعاد اثر گذاری و ابزارهای سنجش پژوهش نیز معرفی شد و در آخر راهکارهایی جهت ارتقای اثر پژوهش ارئه گردید.
جهت مشاهده این کارگاه اینجا را کلیک نمایید.