ترجمان و تبادل دانش

گروه ترجمان، تبادل و تجاري سازي دانش‌

Knowledge Translation, Exchange & Commercialization (KTEC)

گروه ترجمان، تبادل و تجاري سازي دانش‌، تحت‌ نظر معاون پژوهشی‌ و فناوري دانشگاه علوم پزشکی‌ اصفهان و با هدف تسهیل‌ و تسریع‌ فرآیند انتقال نتایج‌ طرحهاي تحقیقاتی‌ به‌ مخاطبین‌ و ذینفعان، کاربرد صحیح‌ آنها در جهت‌ بهبود وضعیت‌ سلامت‌ مردم و ارتقاي خدمات بهداشتی‌ درمانی‌ تشکیل‌ می‌شود.

اهداف:

• ایجاد باور و تعهد سازمانی‌ در سیاست‌گذاران و پژوهشگران دانشگاه به‌ ترجمان، تبادل و تجاريسازي دانش‌
  • توانمندسازي پژوهشگران دانشگاه در زمینه‌ ترجمان و تبادل دانش‌
  • ایجاد انگیزه در پژوهشگران دانشگاه براي انجام پژوهش‌هاي مبتنی‌ بر KTEC
  • ایجاد تعامل‌ بین‌ پژوهشگران و ذينفعان طرحهاي تحقیقاتی‌ دانشگاه

چشم‌انداز:

چشم‌ انداز طرح، دانشگاهی‌ است‌ که‌ می‌تواند نیازهاي حوزه سلامت‌ را به‌ نحو مناسب‌ شناسایی‌ کرده و با استفاده از تولیدات پژوهشی‌ و به‌ کارگیري فرآیند ترجمان دانش‌، به‌ این‌ نیازها پاسخ‌ دهد.

وظایف‌ و مسؤولیت‌ها

• آموزش اعضاي هیأت علمی‌ و پژوهشگران دانشگاه براي انجام طرحهاي مبتنی‌ بر KTEC
  • تدوین‌ راهنماها و دستورالعمل‌هاي مربوط به‌ استقرار فرآیند ترجمان دانش‌ در دانشکده ها و مراکز تحقیقاتی‌.
  • ارزیابی‌ دانشکده ها و مراکز تحقیقاتی‌ از نظر به‌ کارگیري فرآیند ترجمان دانش‌ در طرحهاي تحقیقاتی‌.
  • برگزاري جلسات کارگزاري دانش‌ براي برقراري ارتباط بین‌ پژوهشگران و ذینفعان طرحهاي تحقیقاتی‌.
  • انتشار نتایج‌ طرحهاي تحقیقاتی‌ از طریق‌ پایگاه نتایج‌ پژوهش‌هاي سلامت‌ دانشگاه و کشور.